top of page

Demo Case: ​Rakennus- ja saneerausyhtiön rakennuskoneiden varastohallinta ja resurssointi

Päivitetty: 12. elok. 2021



Asiakastarve

Yhtiö haluaa kehittää rakennuskoneiden varasto ja vuokraushallintaa. Yhtiöllä on paljon rakennuskoneita joita käytetään asiakasprojekteissa tarpeen mukaan. Ongelmallisena pidetään varauskäytäntöjä sekä mahdollisen vapaan koneen löytäminen on usein usean puhelun tai viestittelyn lopputulos.


Esimerkkiratkaisu

Prosessi: Tunnistettu prosessi kuuluu yhtiön materiaali hankinta ja tuotanto prosesseihin Ratkaisun tavoite: Ratkaisussa on pyritty poistamaan rakennustyöläiseltä soitteluun sekä viestintään kuluvaa aikaa sekä keräämään ajantasaisempaa tietoa rakennuskoneiden hallinnoinnista työmaalla. Varastohallinnan osalta on haluttu, että kalustonhallintaan saadaan enemmän ajantasaista tietoa ja kontrollia.


Tekniikka ja työkalut

  • Konttori - Viestintä-, ohjeistus- sekä lomaketyökalu työntekijöille

  • Mutko - Integroituva tiedonkeruu ja prossityökalu tehostamaan tiedonkeräämistä

  • Liiketoimintaprosessien automatisointi

    • Liiketoimintaprosessien mallintamiseen sekä automaatioon käytetään Camunda BPM työkalua johon Latentti on luonut valmiita liittymiä nopeuttamaan prosessien teknistä automatisointia.

 

Haluatko kuulla lisää?

Latentin asiantuntijat ovat mukana liiketoimintaprosessien automatisoinnissa tarvekartoituksesta käyttäjäkoulutukseen.

Ota yhteyttä tai sovi maksuton prosessikonsultaatio Latentin Arin kanssa.


Tukirahoitusta prosessien kehittämiseen?

Latentilla autamme organisaatioita hyödyntämään Business Finlandin tukielementtejä kuten Innovaatioseteliä ja Tempoa osana liiketoimintaprosessien automatisointien kehitystä. Haluatko kuulla lisää tukimahdollisuuksista?

Ota yhteyttä tai sovi maksuton prosessikonsultaatio Latentin Arin kanssa.


Demo Case

Demo caset ovat Latentin tekemiä esimerkkejä liiketoimintaprosessien digitalisoinnista sekä automatisoinnista. Esimerkit ovat täysin muokattavissa. Esimerkkien tavoitteena on nostattaa ajatuksia kuinka yritykset voisivat tehostaa omien prosessien digitalisoimista sekä automaatioastetta.

155 katselukertaa
bottom of page