top of page

MUTKO

Mutkatonta tiedonkeräystä automaattisesti

Mutko on integroitava pilvipohjainen lomakepalvelu, jolla voidaan automatisoida tiedon keräämistä digitalisoimalla monimutkaiset lomakkeet. Mutkon tärkeitä ominaisuuksia on lomakkeiden esitäytöt staattisesti tai rajapinnoista, sekä automaatiomahdollisuudet lomakkeen käytön eri vaiheissa, jolloin tieto lomakkeella muokkaantuu käytön mukaisesti.

Mutko on sijoitettu täysin pilveen, joten hallinnointia ei tarvitse miettiä. Applikaatiot ovat selainpohjaisia ja toimivat kaikilla laitteilla, myös mobiilissa.

Hallinnoijan hyödyt

Mutko mahdollistaa täysin automatisoidun sekä valvotun tietojen keräilyn. Voit näin esimerkiksi päivittää asiakastietoja rekisteriin tai muita tietoja haluamaasi automatisoituun prosessiin.

Uniikeilla lomakkeilla voi olla esitäytettyjä tietoja.
Lomakkeen täyttäjä tunnistetaan uniikilla linkillä, joten tunnistautumista ei tarvita
Täysin integroitavissa laajan rajapinnan myötä.
Kaikki data on salattu kovalla standardilla – ekä siirrossa että tietokannassa.

Mitä toimintoja Mutkossa on?

Mutkolla luot uniikkeja lomakkeita

Lomakkeelle voidaan myös antaa esitäytettyä tietoa, jota voidaan näyttää lomakkeella. Näin esimerkiksi autokauppias näkee rekisteri- tai sopimusnumeron ja tietää mistä ajoneuvosta on kyse. 

Koska jokaisella lomakkeella on yksilöllinen tunniste, on myös täsmeyttäminen helppoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lomake luodaan esimerkiksi sopimusnumerolla, jota voidaan hyödyntää myöhemmin myös automaatiossa, joka vie täytetyt tiedot ulkoiseen järjestelmään (esim. ERP tai CRM).

Mutko auttaa sinua myös pysymään kartalla yhteistyökumppanien ja työntekijöiden lisätietopyynnöistä, tilauksista ja tilannekatsauksista. Esimerkiksi auton kilometrit, metsäkoneen tunnit tai vaikka puhelimen kunto selviävät helposti Mutkon avulla.

Automatisoi manuaalista sähköpostikeskustelua

Mutkon avulla vähennät manuaalista sähköpostittelua ja automatisoit esimerkiksi tietojen keräilyä asiakkailta – esim. onboarding tai sopimuksen väliaikatietoja.

bottom of page