top of page

Miksi liiketoimintaprosessien automatisointi?

Keskitymme erityisesti korjaamaan selkeää epäkohtaa – liiketoiminnan toimintamallin ymmärryksen kadottamista tekniikkaa toteuttaessa. Luomme automatisoiduista liiketoimintaprosesseista paremmin ymmärrettäviä ja läpinäkyviä. Liiketoimintaprosessien automatisointi yksinkertaistaa asiakkaidemme toimintoja ja jättää aikaa ydintyölle.

Uskomme, että liiketoimintaprosessien automatisointi ei ole tänä päivänä enää vain kilpailuedun tavoittelun, vaan myös kilpailukyvyn ylläpitämisen ehto. Meidän tehtävämme on tunnistaa, kuvata ja kehittää asiakkaiden kanssa heidän piilossa olevia automatisoinnin ja digitalisaation mahdollisuuksia.

Ari Hietamäki

Ari on rautainen ammattilainen, jolla on pitkä kokemus alalta ja hän onkin vuosien varrella toiminut erilaisissa yrityksissä mm. CDO:n, CIO:n, palvelujohtajan, senior-tason konsultin ja arkkitehdin asemissa.

Enterprise Architect

+358 40 5455 229

ari.hietamaki@latentti.fi

  • LinkedIn

Marjo Hietamäki

Marjo on monipuolinen taloushallinnon ammattilainen, jolle on karttunut kokemusta sekä kasvuyhtiöiden että pörssiyhtiön taloudesta. Hän on toiminut CFO sekä asiantuntijarooleissa ja  erikoistunut auttamaan liiketoimintaa optimoimaan, kehittämään ja automatisoimaan taloustoiminteita sekä työvälineitä. On kyseessä startup yhtiö tai vakiintunut liiketoiminta, niin Marjo auttaa sinua matkalla kohti taloudellista erinomaisuutta.

Financial Business Analyst 

+358 400 614 504

marjo@hietamaki.org

  • LinkedIn

Ketä me olemme?

Latentti on vuonna 2021 perustettu nuori liiketoimintaprosessien automatisointiin erikoistunut yritys. 

 

Teknologia ei ole enää vain tekniseen roolista vastaavien osaamisalue, vaan kyse on nimenomaan bisnesteknologiasta, jossa liikkeenjohdolla tulee olla ymmärrys, kuinka teknologiaa hyödynnetään ja tullaan tulevaisuudessa hyödyntämään.

 

Teknologiaa ei tule nähdä irrallisena osiona tai teknisestä kehityksestä vastaavien osaamisalueena, vaan kyse on nimenomaan bisnesteknologiasta, jossa liikkeenjohdolla tulee olla ymmärrys, kuinka teknologiaa hyödynnetään ja tullaan tulevaisuudessa hyödyntämään.

 

Näin syntyi Latentti – Tehtävämme on tehdä piilossa olevasta näkyvää

bottom of page