top of page
Open Site Navigation

Miksi liiketoimintaprosessien automatisointi?

Keskitymme erityisesti korjaamaan selkeää epäkohtaa – liiketoiminnan toimintamallin ymmärryksen kadottamista tekniikkaa toteuttaessa. Luomme automatisoiduista liiketoimintaprosesseista paremmin ymmärrettäviä ja läpinäkyviä. Liiketoimintaprosessien automatisointi yksinkertaistaa asiakkaidemme toimintoja ja jättää aikaa ydintyölle.

Uskomme, että liiketoimintaprosessien automatisointi ei ole tänä päivänä enää vain kilpailuedun tavoittelun, vaan myös kilpailukyvyn ylläpitämisen ehto. Meidän tehtävämme on tunnistaa, kuvata ja kehittää asiakkaiden kanssa heidän piilossa olevia automatisoinnin ja digitalisaation mahdollisuuksia.

Ari Hietamäki

Ari on rautainen ammattilainen, jolla on pitkä kokemus alalta ja hän onkin vuosien varrella toiminut erilaisissa yrityksissä mm. CDO:n, CIO:n, palvelujohtajan, senior-tason konsultin ja arkkitehdin asemissa.

Digital Solution Architect

+358 40 5455 229

ari.hietamaki@latentti.fi

  • LinkedIn

Ketä me olemme?

Latentti on vuonna 2021 perustettu nuori liiketoimintaprosessien automatisointiin erikoistunut yritys. 

 

Teknologia ei ole enää vain tekniseen roolista vastaavien osaamisalue, vaan kyse on nimenomaan bisnesteknologiasta, jossa liikkeenjohdolla tulee olla ymmärrys, kuinka teknologiaa hyödynnetään ja tullaan tulevaisuudessa hyödyntämään.

 

Teknologiaa ei tule nähdä irrallisena osiona tai teknisestä kehityksestä vastaavien osaamisalueena, vaan kyse on nimenomaan bisnesteknologiasta, jossa liikkeenjohdolla tulee olla ymmärrys, kuinka teknologiaa hyödynnetään ja tullaan tulevaisuudessa hyödyntämään.

 

Näin syntyi Latentti – Tehtävämme on tehdä piilossa olevasta näkyvää

bottom of page